Livu Ajans Başvuruları Açıldı! Livu Yayıncı Olmak ve Ek Gelir Elde Etmek İsteyenler İçin Büyük Fırsat! Hemen Livu İndir ve Yayıncı Ol! Detaylar İçin Bizimle İletişime Geçin. 0850 550 52 35

Livu Uygulaması Apple Store’da Yok: Yayıncı ve Kullanıcılar Ne Yapmalı?

Kategoriler
Kategoriler
İçerik Değiştir
Etiketler :

Livu uygulaması, maalesef  Teknik bir sorundan dolayı Apple Store’dan kaldırıldığı için iOS kullanıcıları şu an uygulamayı ilk defa indirirken veya uygulamayı sildikten sonra geri yüklerken zorluk yaşıyorlar. Peki, bu durumda ne yapabilirsiniz?

  1. Alternatif Uygulamalar ve Çözümler
    Eğer iOS kullanıcısıysanız uygulama yüklü ise kesinlikle silmemelisin aksi taktirde applestore da aktif olana kadar giremeyeceksiniz.
  2. Yayıncılar için Öneriler
    Eğer Livu’da yayıncıysanız ve iOS cihaz kullanıyorsanız, bu süreçte Android cihazlar veya emülatörler kullanarak yayın yapmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca, ajanslar üzerinden bu konuda destek alabilir ve çözüm önerileri isteyebilirsiniz.
  3. Güncellemeleri Takip Edin
    Apple Store’daki bu sorunun ne zaman çözüleceğine dair güncellemeleri resmi kaynaklardan takip edin. Bu sayede Livu’nun tekrar iOS platformuna geri dönüp dönmeyeceği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ajansınız bünyesine kaydedeceğiniz yeni yayıncılarınız, eğer telefonları Apple ise LivU’yu indiremeyecekler. Bu yayıncılarınızdan Android telefonlara sahip olanlar Yaar yükleyerek, daha önceki şekillerde yayıncılık yapabilirler. Belirtmek isteriz ki bu sıkıntı çok kısa bir süre içerisinde çözülecektir. Daha önce de benzeri yaşanan ve bu konuda Livu ekibinin çözümünde deneyimli olduğu bir konu bu.

Livu’dan gelecek bilgilendirmeleri lütfen bekleyin. Livu Türkiye Yönetimi Teknik ekiple birlikte bilfiil bu konu üzerine çalışmaktayız.

Livu’yu kullanmak isteyen iOS kullanıcıları için geçici çözüm önerileri ve alternatifler hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Paylaş
pelilaWp Ayar